Снимка: Авиобаза Граф Игнатиево
fallback

Изтребител МиГ-29 се е запалил и паднал в река на 10 километра от авиобаза Граф Игнатиево, съобщи кореспондентът на Dnes.bg.

Инцидентът е станал при учебен полет в рамките на мащабното международно учение "Тракийска звезда".

Двамата пилоти на военния самолет са катапултирали, няма яснота какво е състоянието им.

На мястото на инцидента край село Голям Чердак са пристигнали екипи на полицията, пожарната и спешна помощ.

Засега причините за тежката авиокатастрофа не са известни.

Очаквайте още подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

^3Dattack

преди 11 години

Любомир Славов - значи четеш него ама не четеш генерал Стефан Попов както и опита на многото западни пилоти .. които са водили битки с Миг29 .. *** си ти защото си затваряш очите а и отваряш дупето .. ето какво казва един пилот на Миг29 и Ф16 едновременно тоест човек който имат богат опит и на двата самолета:forum.aeropress-bg/viewtopic.php?f=1&t=667've got over 500 hours in the MiG-29 and 2000 hours in the F-16 (I also flew the F-15A/C and the F-5E). ....

159

подозирам нещо...

преди 11 години

Пичове, подозирам ,че този обект с колоритния ник 666 и психичните отклонения е един стар познайник в този сайт - KREMENA OT ST ZAGORA.За щастие на всички нас, старозагорския *** не се беше появявал отдавна, но...уви - явно са го освободили от психодиспансера и сега дразни всички с постовете си.

158

продажна сган - ВЪН!

преди 11 години

Ако това с рано прибрания колесник е вярно, то значи става въпрос за чисто човешка грешка с всички произтичащи от това последствия! Това обаче измества акцента в "неправилна" посока и най-вероятно бързо ще бъде опровергано като слух от лумпенизираните медии със сценария "техническа неизправност". Замислете се какво е нивото на подготовка на пилотския състав и персонала по подръжката. Какви части и кога се купуват, кой ги сменя и кой осъществява контрол върху всичко това!

fallback