Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Куче нахапа пенсионер в село Трилистник, съобщиха от МВР в Пловдив. Инцидентът е станал вчера в 8.23, когато в оградено дворно място куче е нападнало 72-годишен мъж и е разкъсало едното му ухо.

Пострадалият е настанен в болница. По първоначални данни пенсионерът влязъл в съседния двор, за да нахрани с кокали кучето на комшията си. Тогава то скъсало синджира, с който било вързано, и нападнало мъжа.

Полицаи от районното управление установяват стопанина на кучето, който е напуснал къщата си с домашния любимец след случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Веселяк

преди 11 години

SnoopDog ,днес при мен в болницата приеха две деца,отровени от твоята рецепта.Ще даваш обяснение за това което си писал.

54

Неправителствения

преди 12 години

И к'во сега? Не щете да помагате? Аз к'во да прая бълхите сеги?!Ша зема и аз да стана опозиция на песовете... То така или иначе - файдъ нема, барем да *** не апът.

53

Неправителствения

преди 12 години

Аз съм шеф на неправителствена организация за защита на правата на бълхите, носени от уличнитъе кучета! (е, в организацията сме само аз и баба, ама тя не знае)Призовавам всичките 150 неправителствени организации, защитаващи правата на кучетата, да ме подкрепят, защото техните кучета носят нашите бълхи.И да отделят някой лев и за мен, щото сме си взаимно полезни. Ами нали ако махнат кучетата, ще изчезнат и бълхите, носени от тях, а с това и нашите средства ще секнат.

fallback