Снимка: Bulphoto
fallback

67-годишна жена е убита, а съпругът й е с опасност за живота след битов скандал в добричко село, прераснал в побой, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Добрич.

Около 11.50 часа вчера във II Районно управление „Полиция" в град Добрич е получено съобщение за възникнал битов скандал в село Ведрина, прераснал в побой. На място е изпратен екип от служители на II РУП Добрич, които са установили, че скандалът е възникнал между братята Р.А, на 67 години и П.А., на 73 години, и двамата от с.Ведрина, в присъствието на съпругата на П.А.- П.Ж., на 67 години.

Р.А., използвайки чук е нанесъл удари на брат си и съпругата му, при което П.Ж. е починала на място.

П.А. е настанен за лечение в МБАЛ Добрич, с опасност за живота.Извършителят на престъплението е задържан, като в момента е под полицейска охрана в МБАЛ гр.Добрич.

Трупът на починалата жена е изпратен за аутопсия в Съдебна медицина гр.Добрич. Провеждат се процесуално-следствени действия за изясняване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

някой си

преди 12 години

Що за коментари,да поясня хората не са ***-българи, семейството е с висше образование ,но по малкият брат е завистлив и заядлив човек т.е. българската ни черта да не правим компромиси един на друг води до това.Лошото е ,че българите също станахме много лоши,заядливи,завистливи.През последните 20год.като че ли народа оскотя и превъртя.

29

До39

преди 12 години

Щом са само инициали знаеме си, то нормални хора няма да се млатят с чук!

28

Мамантос

преди 12 години

Бог да прости!

fallback