fallback

Общ преглед

Преобърнат ТИР затвори част от автомагистрала Хемус тази сутрин, информираха от Областното пътно управление във Варна.

Инцидентът е станал след до отбивката за Провадия, в посока морската столица и заради това движението се извършва само в едната лента.

Тежкотоварният автомобил е превозвал течни торове, натоварени около 2 часа сутринта в Стара Загора и предназначени за Добрич.

Шофьорът на ТИР-а е 30-годишен и е в добро състояние, но в шок от случилото се.

Неговата спътничка, на 16 години, е в болницата Света Анна с травми на таза и на гърба.

По първоначална информация причината за тежката кататрофа, при която машината е разкъсала мантинелата и е паднала в малка рекичка под аутобана, е поднасяне.

Има вероятност обаче ураганния вятър да е поднесъл ТИР. Причините обаче все още са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

До 40

преди 12 години

Всъщност, е по-вероятно хан Аспарух да е бил Християнин, отколкото Мюсюлманин...аз не мога да се насмея на тоя коментар на Н39 :D КАК МОЖЕ ДА НАРЕЧЕ РОДОНАЧАЛНИКЪТ НИ МЮСЮЛМАНИН!!! ха-ха-ха-ха...Християнството се налага във Византия още през 4ти век, а това за зараждането на мюсюлманството е абсолютно вярно. Липсва всякаква вероятност хан Аспарух да е бил мюсюлманин!!!!!

33

до 39

преди 12 години

Toва откъде го измисли, брат? Ислямската хиджра започва през 622 н.е. с изходът на пророка Мохамед от Мека. Хан Аспарух създава официално Българската държава през 681, при това на няколко хиляди километра разстояние. Според теб излиза, че се е родил мюсюлманин, което е безкрайна глупост:) Споко, тогава са вярвали в Тангра, не в Аллах.А самият хан Аспарух никога, ама никога не е бил християнин. Християнството се налага от Княз Борис Първи два века след това:)

32

d2

преди 12 години

a znaete li,4e Han Asparuh osnovatelqt na Bg darjava e Bil Musiulmanin?pod natisk toi priema hristiqnstoto

fallback