Снимка: архив Булфото
fallback

Започналите снеговалежи ще обхванат по-голямата част от страната, съобщиха метеоролозите от БАН.

По-значителни валежите ще са преди обяд в Западна България и Предбалкана.

До вечерта в западната половина от страната вятърът и снеговалегжът ще отслабнат.

Минимални температури между минус 3 и 2 градуса, в София около минус 1. Максималните температури ще са между 2 и 7 градуса, в София около 3.

Във вторник валежите напълно ще спрат, а по-късно и облачността ще започне да се разкъсва.

В сряда ще има разкъсана облачност, вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще бъде слаб до умерен, дневните температури ще се повишат с 2-3 градуса.

С всеки изминал ден градусите ще стават все по-високи, облачността ще се разкъсва и в края на седмицата ни очакват топли, слънчеви дни, подсказващи за идващата пролет.

В петък, събота и неделя температурите ще се покачат, през уикенда ще бъдат над 10 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

шашко

преди 12 години

С тихи ,бавни стъпки Пролетта настъпва .Около нас цветя и птици..прелест.Само заради този миг си струва човек да живее.Че то друго трябвали му ? до 21Благодаря за стихчето, върна ме назад във времето.Сантиментално.......

17

Анонимен

преди 12 години

- Минзухарко братко,имаш ли си татко,тебе да обича?Как се той нарича?- Имах... ех, починаскоро - таз година.Сечко се зовешемного лошав беше.- Минзухарко братко,като нямаш татко,имаш ли пък майка,за теб да се вайка?- Мащеха ми й майка,тя за мен не вайка,нито ме обича -Марта се нарича.- Минзухарко братко,като нямаш татко,като нямаш майка,за теб да се вайка,имаш ли сестриче,тебе да обича?- Бялото кокичее на мен сестриче,с него ние двамасме без татко, мама.Две деца сиротни,още безимотни;с него си дружиме,с него се тешиме.

16

ооффф

преди 12 години

Хората писали за времето, те една страница с коментари за мотори, данъци...Тц тц тцА иначе много се радвам, че идва затопляне, да :)

fallback