В началото на месеца лавина имаше и в Благоевградско. Снимка: Булфото
fallback

Три лавини затвориха пътя за смолянското село Мугла и предизвикаха проблеми с движението.

Снежните свлачища са на различни участъци от пътя Смолян-Мугла, има и блокирани автомобили, които няма как да продължат пътуването си. Пострадали от природната стихия няма.

Първата лавина се е стоварила върху шосето на около 200 м от тунела, втората е в близост до бившия уранов рудник, а най-голямата е в района на местността "Паметника", съобщава БТА.

За разчистването на лавините се е включила 20-тонна верижна машина, като от почистващата фирма предупреждават да не се предприемат пътувания към Мугла заради усложнената от снеготопенето пътна обстановка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

anonimen

преди 12 години

Не съм бил в Мугла сигурно е много красиво но прекалихте с жалбите навярно там живеят по малко от 100човека,на държавата ще излезе по евтинода им подари по един апартамент в Смолян от колко да им подържа пътя през зимата.На много места е така но такъвплач и жалби няма знаете къде живеете подгответе се за зимата защото е нормално за такъв район да остава затворен за някакво време стига сте ревали досадни сте вече.

23

Фердо

преди 12 години

Хора, не виждате ли, че тук шетат няколко провокатора, които искат да ни накарат да се караме и да сме разделени! Майната им!

22

Бивш граничар

преди 12 години

Бях граничар в района на с. Мугла в края на 70 - те години. Там живеят истински българи - щедри, добри и достойни!

fallback