fallback

Общ преглед

 

Дърво на желанията и благодарността откриха във Велико Търново. Идеята е на Елена Недева и се заражда във социалната мрежа Facebook.

Под 5-метровия явор, който се намира пред Факултета по изобразителни изкуства в центъра на града, бе монтирана кутия, в която великотърновци и гостите на града могат да оставят своите желания, послания и благодарности.

Когато се съберат достатъчно писма, те ще бъдат пускани да отлетят в небето с балони, пълни с хелий, за да отворят място на други желания.

Дървото ще бъде осветено постоянно и ще бъде поредната атракция в старопрестолния град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

beboo

преди 12 години

iskam da se saberem s Mario......

30

Велико Търново

преди 12 години

Щуротии, щуротии, щуротии! Само това може да опише инициативата на 100-тина души да "открият" дървото на желанията. Отидете да го видите: една невзрачна розова кутия е закачена за ствола. Как едно дърво може да стане място за отправяне на желания?! В тази идея няма и капка креативност, за каква атракция говорим? Та това дърво стои там от години и сега изведнъж става атракцията на града ни?! Най-жалкото е, че доста заблудени хора направиха чудесна услуга на Елена Недева в копнежа й за показност.

29

АНОНИМЕН

преди 12 години

МЪЖ И ЖЕНА ОТИВАТ НА ВЪРХА НА ВЪЛШЕБНА ПЛАНИНА КЪДЕТО ИМА КЛАДЕНЕЦ НА ЖЕЛАНИЯТА. КОГАТО СТИГНАЛИ ЖЕНАТА ИЗБЪРЗАЛА ДА СИ КАЖЕ ЖЕЛАНИЕТО НА КЛАДЕНЕЦА И СЕ НАВЕЛА ЗА ДА НЕ Я ЧУЕ МЪЖЪТ Й,НО СЕ ПОДХЛЪЗНАЛА И ПАДНАЛА ВЪТРЕ!!!МЪЖЪТ ВЕДНАГА СИ ПОМИСЛИЛ-"ЕГАСИ КЛАДЕНЕЦА КОЛКО БЪРЗО ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯ".

fallback