Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама възрастни са намерени мъртви в гаража на собствената им къща тази сутрин в казанлъшкото село Кънчево, съобщиха от полицията.

Предполага се, че 73-годишната Марийка и 76-годишният й съпруг Величко са се самоубили. 

Възрастното семейство е загинало от задушаване от газовете на работещия двигател на автомобила в гаража. 

Съседи разказват, че възрастната двойка живеела скромно. Преди години починал синът им. Имат и дъщеря.  

Видими следи от насилие, както и данни за насилствено причиняване на смъртта не са констатирани. Телата са откарани за аутопсия.  По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

до 97

преди 12 години

Отворете един "жълт" вестник или някое лъскаво списание със снимки на живота на нашите ВИП персони и веднага ще разберете колко много пари се пилеят тук. Лошо разпределение.Само да не ни убеждава някой, че са работили много за тях, че вече на нищо не вярваме - всичко лъсна като дънце на *** тук. Ама кучето си лае....... ВИПът си върви.....

80

Цветан Караилиев

преди 12 години

Горките хора,кой знае какво им се случило,за да вземат това решение.А дали е самоубийство,компетентните органи ще рекат.Дали зад тая страшна трагедия не се крие друго?Не е зле,обаче и да си поприпомним кой погъла пенсионния фонд,трупан с десетилетия за безумни строежи,най-простия пример е шестоъгълния петохуйник,стърчащ пред НдК

79

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 12 години

докато не дойдат хора като войводите Левски и Ботев ......да убиват предателите и корумпиранитеоще мнооооооого години няма да се подобрят нещата , ами ще стават и още много по-зле АТЕНТАТИ ТРЯБВА ! ЕДИН ГОЛЯМ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КАКЪВТО НАПРАВИ АНДЕРШ БРАЙВИК - ДОСТА РАБОТА ЩЕ СВЪРШИ ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - НЯМА КОЙ ( ПОНЕ ЗА СЕГА )

fallback