Снимка: Булфото
fallback

Верижна катастрофа със седем автомобила затвори пътя Разград – Шумен към 8 часа тази сутрин.

Инцидентът е станал близо до разклона за Радинград, малко преди село Ушинци. Пострадали няма.

Метеорологичната обстановка в Разградска област е силно усложнена. Силните снегонавявания водят до почти нулева видимост.

Около 9:30 часа бе въведена забрана за движение на всички превозни средства в областта. Властите призовават гражданите да не тръгват на път.

Около 05.20 часа по пътя Кубрат - Беловец е закъсал лек автомобил, който по-късно е бил изтеглен.

В преспите останал и бус, пълен с работници на "Тракция" - Самуил, който също е изтеглен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Draiver

преди 12 години

Минах малко преди да стане тази верижна катастрофа, глупаците на 5-метра видимост бяха спрели почти на средата на пътя . Бяха две коли , Едва избегнах удара . Жена ми много се уплаши ама се разминахме , за съжаление следващите автомобили обаче не са успели. Единствените виновници бяха шофьорите защото докато ги изпреварвах останах с впечатлението че просто си приказват, удар бежду двамата нямаше. Лошото е че заради неадекватни и лоши шофьори страдат невинни хора.

15

сабр

преди 12 години

е то вие може да искате и некой да ви пресуши морето, ама природа! Като вали толко сняг и великите ви германци и японци не могат да изчистят. Като спре тогава се чисти. Иначе е даване на пари да се изгребва морето

14

Разград 1

преди 12 години

Тука в нашия край все едно че ние сме друга общност,все софия,ама софия не е българия.И ние плащаме данаци,винетки и така нататък а неможе да мръднем никаде,тока спира,ту идва,а пак абсолютно никой не чисти,и миналата седмица сащата работа,е кво да се молим да не вали ли,ами то зима е бе

fallback