Снимка: Архив Булфото
fallback

Полицията в Ямбол издирва майка, която е изоставила бебето си в коридора на Областната болница, съобщиха от областната дирекция на МВР.

В четвъртък сутрин на пейка в коридора на „Вътрешно отделение” на болница „Свети Пантелеймон“ е намерено изоставено новородено момиченце.

То е било повито в пелена и дрехи и поставено в черен полиетиленов плик.

Бебето е настанено в Неонатологично отделение на МБАЛ - Ямбол, без опасност за живота

По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията молят гражданите, които имат информация по случая, да се обадят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото полицейско управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 12 години

sega da q izkarat i tazi luda wizofreni4ka i tolkoz. zal za bebeto i za maikata

26

Мамантос

преди 12 години

*** *** -- поддържани от любимия ви ЕС. От там нареждат на местната колониална гарнитура да не закача *** за нищо, т. е. да им гарантира свръх-права и почти нулеви задължения.

25

осиновител

преди 12 години

дай боже това дете по скоро да си намери достойни родители ..!няма значение дали то е родено от някоя българска ***, ромска бедняшка или турска женица без пари ...Не трябва да бъдем съдници ..!Съдници, български бащи, искам да ви попитам дали сте уверени, че децата на които се радвате в къщи са наистина от вас заченати? Не бъде уверени в това, поне така статистиката говори ..!Не забравяйте, че и вашите верни съпруги са доста сексуални и се поддават на удоволствия с чужди мъже ...

fallback