Обстановката в цялата страна се нормализира. Снимка: Архив Булфото
fallback

Вече е възстановено движението на тежкотоварните автомобили над 10 тона в засегнатите от лошото време области Добрич, Варна, Бургас и Силистра. При необходимост ще бъдат въвеждани временни организации на движението, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Републиканските пътища са проходими при зимни условия, но заради ниските температури са възможни заледявания. От Агенцията призоваха шофьорите да карат със съобразена скорост и повишено внимание.

"Искам да благодаря на всички директори на областни пътни управления, тъй като този снежен фронт премина през територията на цяла България. Всички дадоха от себе си това, което можаха да направят, не спаха някои може би повече от 40-50 часа. Всички се отличиха, абсолютно всички дадоха от себе си, каквото можаха, заяви директорът на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров пред БНР.

Лазаров каза че пътните фирми са готови за очаквания спад на температурите през следващите дни и са запасени с необходимите химикали.

Отменено е бедственото положение в общините Велинград, Лесичево и Батак, като обстановката в Пазарджишка област е нормална при зимни условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 12 години

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари. Нека си опитаме късмета

9

Анонимен

преди 12 години

Пак ще се срещнем след десет годиниТИР-ове тръгват от всички страниНо един от тях оставаЗамръзнАл до козиркатаПри минус двадесет и две

8

do 8

преди 12 години

vsi4ki tabeli sa ednakvi stiga si se pravil na umen kato ne razbirash

fallback