Снимка: БТА
fallback

Река Ропотамо преля и затвори за движение пътя Созопол – Приморско, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

За пътуващите е осигурен обходен маршрут през село Маринка - Ново Паничарево - Ясна поляна - Приморско.

Четирима руски граждани с автомобил са спасени от екипи на "Гражданска защита" в района на прелялата река.
В област Стара Загора е затворен за движение пътят Мъглиж - Гурково поради силно снегонавяване.

Автомагистрала "Хемус" е затворена за движение на територията на област Варна поради изключително ниска видимост. Заради намалена видимост, обилен снеговалеж и силен вятър е затворен за движение и пътят Варна-Добрич, съобщиха от областното пътно управление в крайморския град.

Освен това остават затворени и пътищата Аксаково-Кичево, Суворово-Ветрино, както и Добрич-Генерал Тошево-Кардам.

Затворен е й пътят Петолъчката – Бургас, като е въведен обходен маршрут  - Ямбол - Средец – Бургас.
Близо 100 коли останаха блокирани няколко часа край Нова Загора, след като катастрофа блокира движението по пътя между Нова и Стара Загора.

Силният вятър и големите преспи пречат за почистването на пътя, който е затворен за движение.

Закъсали автомобили има и на пътя Стара Загора-Чирпан между селата Ракитница и Богомилово, както и край село Оряховица, информира дежурният от Областният съвет по сигурността. Пет автомобила са затрупани от снега между селата Плоска Могила и Хан Аспарухово.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

анонимен

преди 12 години

за грешките на правителството и герб сега господ наказва цяла българия със снеговалежи и преливане на реки.природните бедствия сега тепърва ни предстоят божият гняв щте накаже герб,борисов а заради тях и българия.бойко трябва да се приземи и да не се замозабравя тои е обикновен човек а не господ-а бог го наказва за грешките му но лошото е,че наказва и българия която го избра за премиер.така,че гответе се за природни бедствия от световен мащтаб в българия и по света.божието възмездие идва сигурно

25

до 29

преди 12 години

не е неотложно!???

24

с.

преди 12 години

Наистина трябва да си страшен *** за да пътуваш сега!И после стане беля и олеле!В момента не става за пътуване,туризъм и така нататък!Постоянно четем,че в не знам коя си хижа някой бедствал!***!Виж прогнозата за няколко дни напред!Достатъчно преупреждения имаше,че се задава силен снеговалеж!Лично аз не бих тръгнал в планината или на път освен,ако наистина не е неотложно!

fallback