Снимка: архив Булфото
fallback

Близките три дни ни очаква сериозна промяна във времето – студ и сняг.

Още днес следобед от запад ще започнат слаби превалявания от дъжд, които до вечерта ще преминат в сняг. Ще започне да нахлува и студен въздух.

Очакват се обилни снеговалежи, предупреждават синоптиците от БАН и допълват за възможни снежни виелици и навявания, които да доведат до сериозни затруднения в транспорта.

Интензивно ще вали в областите Видинска, Монтана, Врачанска, София област, София град, Пернишка, Кюстендилска, Благоевградска, Пазарджишка и Смолянска.

Метеоролозите обявиха и "жълт код" в Западна и част от Южна България. Жълт код означава, че времето е потенциално опасно.

"Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете", заявиха от БАН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

гражданин

преди 12 години

Смешните шофьори да си стоят в къщи на топло при парно или при печката на дърва, това е решението, баце!

82

do 84

преди 12 години

"А аз като съм висшист, устен и писмен английски и уеб програмист - безработен? Да хващам лопатата и да чистя :)?"Не, тъпачев. Научи още един език, за да те вземат във някой от стотиците кол-центрове за поне 1500 кинта. С тоя английски никой не те бръсне за слива, а както е известно програмисти като тебе ги търсят само за овчари.

81

Върл Левскар

преди 12 години

Браво 88 !Недоносени писарушки царуват в медиите .Аз им викам *** .

fallback