Автобус с взрива бил спрян на българо-турската граница. Снимка: Булфото
fallback

В Гранична полиция няма информация пакет с взрив да е откриван в автобус, превозващ израелски туристи от Турция в посока български зимен курорт, съобщи БНР.

Според информациите на израелските медии обаче миналия вторник у нас е бил предотвратен атентат срещу израелски туристи на българо-турската граница.

Oще по темата

Първите резултати от разследването установили, че взривното устройство било поставено в автобуса през нощта срещу вторник.

Разследването продължавало, а българските власти търсели връзка с европейска терористична група, ръководена от базираната в Ливан организация Хизбула, съобщи израелската държавна телевизия.

Миналия четвъртък израелски медии съобщиха за възможни терористични нападения срещу израелски граждани у нас и по-специално на летище "София".

Тогава обаче българските власти бяха категорични, че няма информация по линия на специалните служби за евентуални атаки у нас.

От транспортното ни министерство пък увериха, че не са предприемали никакви допълнителни мерки за сигурността на летище "София", защото нямат информация за готвено нападение.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 11 години

Ей такъв пакет! Ей такъв взрив! *** ушата мързелива

58

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли най краткия виц за евреите. Евреин-миньор

57

gogo

преди 12 години

Не евреи а ***-това им е името,а концлагер им е мястото,окопират каквото искат,взимат къщите на хората,избиват им децата а американската *** ги подкрепя,но Хитлер е жив в сърцата ни и няма да спре борбата срещу тях........

fallback