Снимка: архив, Булфото
fallback

Трите ТИР-а, които бяха изтеглени през деня на км 27 на магистрала „Хемус” посока към София, не са изпълнили разпореждането да изчакат и километър по-надолу отново се завъртат и препречват пътя.

Причината е била неподходящи гуми. Това налага временно спиране на движението на всички автомобили, за да може тежката техника да отстрани камионите от магистралата.

На магистрала „Хемус” по посока София, при тунел Топли дол има нов аварирал ТИР, който е препречил платното. В момента се отстранява авариралата машина. Поетапно се пропускат леки автомобили. Тежкотоварните автомобили се спират, докато се изтегли колоната от леки автомобили.
 
По магистрала „Хемус” посока от София към Ботевград движението е при зимни условия. Тежкотоварното движение е спряно, защото много от колите не са с подходящи гуми.
 
Трасето на „Хемус” се почиства от около 40 машини. Работата на екипите и техниката е започнала в 20.00 часа вечерта на 6 януари и не е прекъсвала до момента.     
  
Републиканските пътищата са проходими при зимни условия, но обстановката на места е усложнена поради обилен снеговалеж и паднали дървета. В областите Пловдив и Силистра има снегонавявания.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 12 години

Що пишщите, бе хора? Ми че нали ВИЕ си ги избрахте! Нали когато ББ тръгне нанякъде да реже поредната лента една камара подлизурковци вървятс него, а още една го чака на мяста за да му целуне... хм, ръцете! А сега пищите, че не чистили, не си гледали работата и тъй нататък! Аааа, я се стегнете...

44

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е някой служители,директори и министри да останат без заплати заради несвършена работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

х

преди 12 години

Хора, днес тръгнах в 8,00 от София за В.Търново. В 9.15 бях на 27 км от Хемус посока към Варна и лично видях обърнат тир на големия виадукт между първия и втория тунел. Изобщо не беше чистено ИЗОБЩО. Валеше страшно -45 см сняг имаше . Обадих се на 112 и сигнализирах ВЕДНАГА да затворят Хемус още от Ботевград. Самоблагодаря на Господ ,че стигнахме до Шела на стрелките след Ябланища. Никой не знаеше какво става до 11 часа. оБяхме от малкото преминали в посока Варна. Към 14.30 пристигнах във В.Тво

fallback