Снимка: Архив Булфото
fallback

31-годишна жена от ромски произход изостави двете си момиченца в навечерието на Нова година, съобщи БНР.

Съсед подал сигнал, че бебе и двегодишно дете са сами в къща на улица "Юрий Гагарин" в Горна Оряховица, където живеели с майка си.

Пристигналият полицейски екип е установил, че невръстните деца са изоставени сами. Момиченцата са поставени под полицейска закрила и са настанени в социален дом в град Дебелец.

За случая са уведомени отделът за закрила на детето и прокуратурата в Горна Оряховица. Полицията продължава издирването на майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Анонимен

преди 12 години

Променете заглавието "жена изостави.." с " животно изостави.."или "*** изостави.." защото и животните не изоставят децата си, както го правят *** в България.Тия правят деца само да смучат пари от държавата и докога ли ще го търпим,щото и търпилото ни свърши!

97

Анонимен

преди 12 години

Не четете, граждани, не гледате. Майката получи ведомствено жилище и си прибра децата - снощи я даваха по тивито как хубаво се грижи за бебетата и даваше акъл на другите майки. Сега ще си ги гледа жената, поне докато не я подгонят от жилището за неплатени сметки, смятай 2-3 години, 5-6, като сложим в сметката и етническата толерантност.

96

до 88

преди 12 години

Поздравявам те! Изключително аналитичен си в излагане на фактите.Остава само да организираш съмишленици в разрушаване на тази антибългарска политика за социално подпомагане на маргинали.Имаш качества и за това и многото българи,които мислим като тебе ще сме не зад теб ,а до теб.Действай! Трябва тази държава да мисли не за ***,а за етноса,който се топи и е на път да изчезне,за хората,които плащаме данъци като безправни роби,унизени от несправедливостта на социалната политика

fallback