Снимка: БТА
fallback

За пети пореден ден зърнопроизводителите от Южна България са на ГКПП "Капитан Андреево". Стотици трактори и стопани блокираха в 10 часа пътя от и към Турция. Той ще остане затворен до обяд.

Планът на земеделците предвижда още едно блокиране на границата днес от 13 до 15 часа. Няма да отстъпим от исканията си, бе категоричен координаторът на протеста в Хасковска област Тенчо Тенчев.

Ще останем тук докато не ни бъдат дадени обещаните предизборно пари за национални доплащания и акциз върху горивото.

Oще по темата
Към протестиращите на границата днес се присъедини и заместник-председателят на Асоциацията на зърнопроизводителите Радослав Христов.

Стопаните настояват за диалог с управляващите и отново поискаха оставките на министрите на финансите и на земеделието Симеон Дянков и Мирослав Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

БОКО , ЗА КВО ....

преди 12 години

...ГИ ТЪРПИШ ТИЯ , ДА НИ РАЗВАЛЯТ ОТНОШЕНИЯТА С КОМШУЛУКА, ЛИ....!ДА"""А И АЛЧНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЛААТИФУНДИСТИ ....."ДЕТО С ФАЛШИВА АРЕНДА, ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА И ХОРИЦАТА ОТ СЕЛО.....!МАМИЧКАТА ИМ КОМУНИСТИЧЕСКА......!!!!!!!!!!!!!!

60

данъкоплатец

преди 12 години

Солидарност, разбира се, трябва да има, но тук става въпрос за соридарност между вълци и агне с предизвестен край. Тия *** мисли до такива резултати ще ни доведат.

59

rumen221

преди 12 години

ЕХ-Х-Х..., ТИЯ ПУСТИ ЕВРОПЕЙЦИ... (развалиха далаверата)1. Защо в България ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СУБСИДИЙ се получават НЕ ОТ собствениците на земя... - ЗАТОВА, ЧЕ СА НАМЕРИЛИ РАТАИ ДА ИМ Я ОБРАБОТВАТ..., а се вземат от РАТАЙТЕ/ИЗПОЛИЧАРИТЕ/АРЕНДАТОРИТЕ....???- ЯВНО РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКАТА ДИКТАТУРА ПРОДЪЛЖАВА...!!!2. ДЯНКОВ поднесе извиненията си на протестиращите зърнопроизводители и обясни, че парите са такива каквито са"- В СЪЩНОСТ, ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ МАЙ ВЗЕ ПОДКУП ОТ ТЯХ И СЕГА УМИРА ОТ ЯД, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ВРЪЩА - ЗАЩОТО ОТ Е.С. КАЗАХА ЗА БЕНИФИЦИЕНТ ДО 100 000ЕВРО!!!

fallback