Снимка: БТА
fallback

Приключи третият ден от безсрочната ефективна стачка на работниците и служителите от българските железници, съобщиха от стачния комитет.

Oще по темата

От Централна гара София, гара Перник, гара Мездра, гара Горна Оряховица, гара Пловдив, гара Бургас отново не е тръгнал нито един влак.

От 261 влака са спрели 201, за 28 влака няма информация.

През гара Пловдив и трета линия на гара Тулово днес не са пътували товарни влакове.

По решение на ръководството на БДЖ разписанието на товарните влакове е променено, като те са пренасочени към времето след 16 часа и през нощта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

Историк

преди 12 години

Железничари български ще съкращават,без хич да се съобразяват,че ще оставят хора гладни.Туй ще правят мутри за пари жадни.Бойко,пак се ти изложи,без да спазваш правилата божи-да обичаш своя ближен,но туй е като си безкнижен.

127

до 132

преди 12 години

абе ти виждал ли си някога автоматика та си тръгнал да лъжеш хората бе,поне Унгарските железници ако беше виждал сега нямаше да пишеш тези глупости,да не говорим за западните ти и хал хабер си немаш какво е автоматика щом ходят още кондуктори по влаковете вземи спри да се изявяваш тук с тъпотии,стачкувайте с това загазва БДЖ-то ама тъпите ви кратунки не разбират,заслужавате да бъдете изволнени за да започнат промените в железниците,мърлячи като вас не са нужни

126

петко

преди 12 години

Господин министре излез по релсите малко да побродиш за 15 лв на ден

fallback