Палатите на Рашкови в Катуница. Снимка: Булфото
fallback

С металотърсачи на Археологическия музей в Асеновград се претърсва двора на една от къщите на фамилията Рашкови в Катуница.

Полицията търси заровено злато.

Oще по темата

Металотърсачът реагира на метал и униформените веднага започнаха да копоят в едната част на двора, видя кореспондентът на Dnes.bg.

В къщата се намират съпругата на Цар Киро – "царица" Костадинка и синът му – "принц" Ангел.

„Тайници ако е имало, значи полицията ги е открила и вече няма тайници“, отсече жената на Кирил Рашков.

Тя твърди, че имотите на фамилията са законно построени, но част от документите за тях са били изгорели при палежите на 24 септември.

Царица Костадинка каза още, че са се отказали от намеренията да завеждат искове на стойност 1 млн. лв. заради опожарените къщи и унищожените им автомобили.

„Всички партии са идвали тука и са взимали пари от мъжа ми“, каза още тя.

На въпрос дали и Бойко Борисов е идвал, тя отвърна: „Ааа, за ГЕРБ-а нищо не казвам, те са управляващи“.

Жената на Кирил Рашков отрече фамилията им да е свързана с премазания 19-годишен Ангел Петров и заяви, че ще дари пари за построяването на негов паметник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

breneke

преди 12 години

Сефте комендантски,нищо ново под слънцето.*** си признала,че всички партии са рекетирали ***.Че те още при комунизма го рекетираха,после му ставаха менаджери при незаконни сделки и деляха.Схемата с ДПС е същата.В името на етническия мир Доган си развява байряка с полумесеца и се подиграва с политиците-иначе ще пропее и става напечено под краката им.

72

БАЧКАТОР

преди 12 години

На въпрос дали и Бойко Борисов е идвал, тя отвърна: Ааа, за ГЕРБ-а нищо не казвам, те са управляващи.=======================Според мен тя си го е казала!

71

Анонимен

преди 12 години

Мили сине, Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите Мила мамо, И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене ... Мили сине, С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха. Мила мамо, Каквото можах да направя оттук - направих. Засадете си картофите сами!

fallback