Снимка: Булфото
fallback

Нова пътна връзка между бул. "Ал. Малинов" и "Младост 3", която ще следва пътя на метрото, ще бъде изградена през 2012 година.

Върху новия път освен пътни платна, ще има и трамвайна линия, започваща от съществуващото трасе в кв. "Дружба 2", съобщи кметицата на София Йорданка Фандъкова.

Тя отбеляза, че през следващата година предстои основен ремонт на четирите мостови съоръжения по бул. "Цариградско шосе" от Четвърти километър до Интер експо център.

Фандъкова обяви това, докато проверяваше хода на ремонта на мостовите съоръжения при пл. "Сточна гара". Ремонтът започна в началото на седмицата и по думите на Фандъкова трябва да приключи до началото на декември.

За ремонта на мостовете на Сточна гара общината е осигурила 480 хиляди лева.

Фандъкова предупреди, че за два дни ще се наложи затваряне на движението по ремонтираните съоръжения, за да се положи асфалтовата настилка.

Тя припомни, че вече са ремонтирани 40 мостови съоръжения, предстои ремонтът на още 15, между които е и Александровският мост в кв. Княжево – един от най-старите в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

до 112

преди 12 години

другарю "Еш-кензай се" , що си спрял хапчетата а? Пак ли да се прибираме на 4ти километър ???

108

Ешкенази

преди 12 години

В контекста на всичко казано до тук и използвайки преобладаващата логика, ми се иска и аз да се включа в общия вой и да попитам, защо се дават пари за околовръстен път на София, при положение, че той дори не минава през центъра й!? И така също, за какво й е на София градски транпорт? Нека изсечем ненужните паркове, така че всички живеещи в покрайнините й и извън нея да могат да си спрат возилата колко се може по-близко до центъра, щото да се почустват по-софиянци!

107

до Кирил Софийски

преди 12 години

Частното градче на Плевнелиев дава моето дете работа на над 10000 души със средна работна заплата 2000 лв ! Краката да му целувате трябва и да се молите подобни проекти да се осъществяват по често !!!

fallback