Снимка: БТА
fallback

От днес Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) започва публикуването на отговори по най-често задаваните въпроси за саниране на многофамилните сгради, съобщават от пресцентъра.

Изпълнението на проекта е по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради по оперативната програма "Регионално развитие".

На 19 юли строителният министър Росен Плевнелиев обяви старта на програмата, която се изпълнява на територията на 36 града.

Oще по темата

Според статистиката в България има около 18 700 многофамилни сгради, които се нуждаят от саниране. Това са общо 720 000 апартамента. В тях живеят 2,7 млн. българи.

"Основната цел, която ние си поставяме, е да родим една наистина мащабна, работеща програма за саниране", обясни тогава Плевнелиев.

Информация за проекта може да намерите на интернет страницата на МРРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Пешо

преди 12 години

Поредния опит да оберът бедния народ ние ви даваме 50% облекчение от една измислена четворно надута цена но ще се цакате и за такси за разни хрантутници и други уж специализирани *** абе дайте по 500лв на апартамент и почваме да си говорим по въпроса.Дано горите в ада *** гадни!

6

mustafa karayanchev

преди 12 години

dnes.bg,vie koga 6te napravite rubriki "krasiva balgaria" i "grozna balgaria" i da slagate tam snimki , za koito balgarkite i balgarite da glasuvat - da vidim kakav e vkusa na naroda?

5

Анонимен

преди 12 години

Гледам, голям интерес предизвиква темата. Като си представя опашките и се отказвам моментално.

fallback