В Стара Загора лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров представи кандидат-кметът на партията за града Михаил Михайлов(в дясно). Снимка: БТА
fallback

„Очаквам напусналите парламентарната група на Атака да започнат да се завръщат“, заяви в Стара Загора лидерът на партията Волен Сидеров.

Предположенията на лидера са свързани с петимата атакисти, които напуснаха групата от началото на мандата до момента. Миналата година първи го направи Камен Петков.

Тази година накуп се отцепиха трима – Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев, който след това разкриха недоказаната още афера с офшорките на Сейшелите.

Миналата седмица от парламентарната трибуна председателката на парламента Цецка Цачева обяви официално и името на петия отцепник от партията – Стоян Иванов.

От Стара Загора Волен Сидеров посочи и основния си опонент в президентската надпревара – Ивайло Калфин.

През 1996 година Калфин предаде собствената си партия и Жан Виденов. Кандидатурата му е мазохизъм за БСП, коментира лидерът на „Атака“.

Oще по темата
18 юли 2011 15:04
305

За взривовете пред централите на РЗС и ДСБ лидерът заяви: „Това е опит за героизация на определени лица.“

От патрията осъдиха използването на взривни вещества в политиката. Сидеров обвърза експлозиите с предстоящия вот на недоверие.

„По-добре да се изполват аргументи, а в тази ситуация те са, че вотът е упражнение по пи ар и пропаганда за вносителите. Мотивът за сплашване на РЗС и ДСБ според мен е нелогичен", заяви Волен Сидеров.

В Стара Загора той представи кандидат-кмета на партията Михаил Михайлов – общинския лидер на „Атака“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 12 години

За кого гласува българина?За чувал!Чувала може да има цвят: син, червен, жълт, наакано жълто, турско синьо, обаче ... какво има в чувала никой не знае.Или плебса който гласува за ГЕРБ знае какви добитъци е избрал?Общо 240 глави едър дупетатски ***!Ха да ни са честити.

95

Прав ли съм?

преди 12 години

А защо "отцепниците" трябва да се върнат в "Атака"? Та те и така и така се залепиха за ГЕРБ,/както и "Атака"/. При вота на недоверие и едните,и дрегуте ще гласуват "против"

94

Анонимен

преди 12 години

тая мишка от кой ромски квартал на сливен е?!

fallback