Снимка: Архив Булфото
fallback

От днес до 1 юли ще има прекъсвания на тока за Западна България, съобщиха от ЧЕЗ.

Причината за това са ремонтни дейности по мрежата като смяна на табла, реконструкция на електропроводи и профилактика на трафопостове.

Токът ще спира временно за няколко часа сутрин от 8 часа до 17 часа на различни интервали, информират от компанията.

Ремонтни дейности ще има в районите на Видин, София, Ботевград, Самоков, Кюстендил, Благоевград, Дупница, Гоце Делчев и в останалите населени места, обслужвани от ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

фантом

преди 12 години

До плюещите комунизма: Не ви разбирам? Какво печелите от това, да ви подарят и разпродадат на безценица като роби? Какво ви харесва? Защото на нас не ни позволиха да правим бизнес, рекет, спънки, данъчни тежести. Целта бе да саотбрани хора бизнеселита, а останалите кой, както се оправи. Лошото е, обаче, че пуснаха и чужденци да ни заробват. И сега ние робуваме на гръцки, американски, турски и какви ли не други бизнесмени. Но пък изглеждат политиците катос тадо овце, когато застанат до паметника на Левски всичките такива едни засукани, горди, надъхани, обаче сяка нямат никаква тежест. Дякаш на външен вид говорят: Тук сме за парлама. Ние си знаем кое предприяатие ще гепнем и препродадем. Така,ч е плюейки комунистите, които повечето идеалисти са били избивани още преди 1944 г., то вие плюете и собственният си живот. Защо ли? Аз не съм партиен член, но съм проучвал различните учения и религии (все тая) по света. Комунизма, иска да направи хората не уравновиловани а равни като хора. Това, което Спартак е искал, но алчните патриции не са искали, защото е съвършенно. Грешката на Спартак, който е българин от тракийските племена, като майка му е българка,п рогонена от римските легиони в северните райони и са се заселили тука, той вместа след като е вдигнал въстанието за сволбодата, е останал в Рим. Макар и велик воин и пълководец, той на практика е нямал шанс да спечели войната. Но го е направил защото е бил горд и с чест. Неговите пълководци, които е издигнал начело на войските си, са го предали в гордостта си. Печелейки битка след битка над римските легиони, те така са се възгордяли, че са забравили едно: битката е едно, а войната е много битки. Тръгвайки срещу Рим, саобречени, но те не мислят. Гордостта води до слепота. Равнините на Равана, Лацио и други предверия са били открита палуба и там са нямали никакъв шанс, дори и срещу трите римски армии на Луций и др. На практика са се самоубили, погубвайки надеждите на много поробени народи за свобода. Хитлер е тръгнал по стъпките на Рим. И неговите войски разбиха и ви дадохфа шанс да станете едни много по-свободни хора, да живеете човешки. Но алчните ви гърла и тук не устояха разбиха си и продадоха и своите си за парици, власт и имоти? Не се сърдете никому, заради това, че страдате! Каквото си направи един човек, група (комуна) или народ (комуна,mune), това си заслужава!

24

въпрос на гледна точ

преди 12 години

Например в ГДР живееха по добре от ГФР,защото бяха витрина на соцлагера и ги спонсорираха.След промените в източна европа нещата за всички се промениха.Нищо не е същото.Всички спорове за това кой строй е бил по-добър касаят период до 1989г.Но и тогава и в единия и в другия строй имаше положителни и отрицателни неща.Зависи от това какъв си бил и единия и в другия строй.Ако тръгнем да спорим няма да станем от компютъра.Та най-добре да говорим какво е сега,днес и какво ще става утре.

23

До 19

преди 12 години

Комунисте, омръзна на всички във форума! Ако започнем да изреждаме липсите, несправедливостите, безобразията и недомислията от времето на соца, ще трябва да седим пред компютрите до утре по това време!Сегашните беди и безобразия са резултат от онези 45 години, а също и от действията на червената върхушка, който имаше шанса "да проектира" прехода!

fallback