Снимка: Архив Булфото
fallback

Тази година Денят на репродуктивното здраве, организиран от Сдружение "Зачатие", ще се проведе във Варна на 25 юни.

За 6-а поредна година семействата с репродуктивни проблеми ще могат да се консултират с над 30 специалисти от 20 ин витро центъра в България напълно безплатно и да получат насоки и информация.

На разположение на желаещите консултация ще бъдат акушер-гинеколози, ембриолози, гинеколози, имунолози, психолози от почти всички български клиники.

Прегледите стават след предварително записване.

В рамките на кампанията са организирани и лекции за новостите в репродуктивната медицина, лечението на стерилитета и работата на „Фонд асистирана репродукция“.

Мотото на Деня на репродуктивното здраве тази година е “Първи стъпки – профилактика и диагностика на инфертилитета”.

Повече информация за събитието можете да намерите на сайта на Фондация „Зачатие“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

възмутен 5

преди 12 години

Не смейте мафиоти проклети да споменавате думата- народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

възмутен 4

преди 12 години

Говоря за тези, които изпратиха изчадията си на спокойствие на Запад през тези т. нар. от тях самите години на "преход", който си е чиста проба- ГЕНОЦИД и ги издържаха от милиардите ОТКРАДНАТИ ОТ НАС. Сега им казаха да се връщат, защото могат да си живуркат прекрасно и тук, когато на Запад нещата с икономиката забуксуваха. Точно тези изчадия- на тези мафиоти, които имат милиарди ще се доредят до пропагандираните от тях самите акции за репродукция, а за хората от селца и малки гр.- среден пръст!

11

Stela

преди 12 години

Ами някой явно е "възмутен", защото си е платил или не са му стигнали средствата за процедурите(това е пример само), но сега се дразни, че другите имат шанс.Дали преди 20 години или сега - това е редно да се случва. Че като не е станало тогава, дайте никога д ане стане. Ей така се разболява психически народа!

fallback