fallback

На хората от блок 22 във варненския район „Приморски“ им писна да гледат разрухата и мръсотията наоколо и се хванаха на работа.

Резултатът – приятна и чиста градинка пред блока, за която хората казват, че е най-хубавата в морския град. Въпреки че се намират и хора, които да рушат или да крадат, съседите упорито поправят всичко. И гледката е коренно различна от тази от другата страна на блок 22.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 13 години

Пред моя блок простронството е много по- голямо. Има посадени дръвчета и елхички . Има люляк ,който страхотно мирише като цъфне и красиви вечнозелени храсти. Всички е на достатъчно разстояние и наоколо е трева. От общината два- три пъти годишно косят и пръскат против кърлежи и други гадинки.Въпросната градинка за мен е селска простотия! Надали се и пръска защото няма как. Като добавим и кучето скоро ще запищите от бълхи.

35

Пак Цвети

преди 13 години

А, между другото градинката е поне отпреди 2-3 години, поне там, където е къщичката на джуджето. ;)

34

Цвети

преди 13 години

Това на истина е най-хубавата градинка във Варна. :) На път ни е към поликлиниката и всеки път я надничаме, когато ходим натам, и всеки път има нещо ново. Най- ни харесва къщичката на джуджето с портичката, пътечката и стихчето от детската приказка. Поздравления към хората, сътворили тази красота! :)

fallback