Снимка: Булфото
fallback

Мъж от Пловдив се е барикадирал с газови бутилки в близост до сградата на Националната агенция по приходите в Пловдив на улица „Скопие”. Той заплашва да се самовзриви.

На този етап не е ясно какви са му исканията.

По информация на Dnes.bg човекът има семейни проблеми. Районът около данъчното е отцепен.

На място има патрули на полицията и коли на пожарната.

Очаквайте подробности!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

225

германец

преди 13 години

Бонке, пълни глупости приказваш. Тук хората, които са безработни вземат 700 евро и пак им стига за всичко. Квартира двустайна с включени ток, вода и интернет 350-400 евро, храна 100 евро. Познай колко ти остават за харчлък ако вземаш 1100 евро чиста заплата. Това е все едно 1000 лева в България душко.

224

1

преди 13 години

231 и 232 не се правете на ударени от червената книжка на "бившия" член на БКП Бойко Борисов! Кой е виновен повече от такива *** като Бойко Борисов, които сега са най-големите капиталисти, крадейки нагло, безогледно и просташки от българите?!!! Не са ли тези те, които докараха българина до това отвратително положение на мизерия, докато те тънат в охолство натрупали милиони?!!! Не са ли те тези, заради които много българи са психически на ръба?!!! Какво трябва да направят с тях българите?!!!

223

Анонимен

преди 13 години

Бойко е виновен! Още от рождението им! Не им е помогнал да се отърват от комунизма още тогава, макар и самият той може би да не е бил роден все още. Но това не го освобождава от неговата вина!Не им е помагал да си учат уроците, не им е писал домашните, не е играл на топка с тях, не им е помогнал да си намерят подходящите половинки, да си намерят хубава и доходна работа, да си планират времето, да се усмихват. След 10 ноември не ги отърва от комунизма, май и сега няма да успее. Много е виновен!

fallback