Водолази намериха тялото на момчето. Снимка: Булфото
fallback

13-годишно момче се е удавило в открит канал на ВЕЦ - Стара Загора, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал западно от кв. “Три чучура-север”.

В сряда следобед детето скочило в канала, но не изплувало от водата.

Около 19,10 часа леководолазна група от Пловдив е открила трупа на 13-годишното момче.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 13 години

А и това, което написах не трябваше да пиша тука. Съжалявам. Без значение кой какъв е, живот се е загубил, лоша работа. Но живота продължава, нека бъдем първо хора и после, българи, турци, американци и т.н.

15

Анонимен

преди 13 години

Стига вече замесвайте турците наравно с ***. Никой турчин, който познавам не "тежи" на държавата. Едиснтвено *** са тия дето се плодят като пилци и чакат държавни помощи. И все пка не всички, и сред тях има свестни хора, ама са малко. Главно това се дължи на неграмотността, следователно трудното им интегриране. Мюсюлманите, включае турците и помаците, не са по различни от всеки българин, хората се трудят, кой както може, но не мога да се съглася че са като ***.

14

до Родолюбец

преди 13 години

Ти къде си видял турчин да ти лежи на гърба *** такъв? Ама докато си с подобно мислене не само на гърба ще си носиш някой, ама даже и ще те оправят както досега са правили... *** му с ***, ще ни обижда, а то имаше за какво... Ти като си много родолюб какво си направил за тази държава бе гад? Цялото ми семейство се трепе от работа и си плаща данъците и харчи в тази страна, а не на държавна работа да чака заплатката всеки месец... ГАД!!!

fallback