Снимка: БТА
fallback

През повечето дни от предстоящата седмица времето ще е студено, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

В понеделник и вторник облачността ще е по-често значителна и от време на време ще превалява слаб сняг. Вятърът ще е от северозапад - север: слаб, в източните райони - до умерен и с него ще прониква по-студен въздух.

В сряда облачността ще намалее и ще е предимно слънчево. Тогава температурите ще са най-ниски: минимални между минус 7 и минус 12°, в Северна България до минус 15°.

Според метеоролозите в четвъртък ще е с повече облаци, но и температурите ще са малко по-високи.

Към петък, събота и неделя се очаква да е облачно и с температури под 0°, голяма е вероятността от снеговалежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

ГАБИ

преди 13 години

Който не му отърва,пътя към Хаваите или Карибите,там поне е топличко.

50

с. до 54

преди 13 години

Абсолютно никой не ми праща пари от чужбина!Какви готованковци,какви 5 кинта!Това,че не съм мишок,който кисне в офис от 8,30 сутринта като робот не означава,че не изкарвам при!Емигрирал пича-жив и здрав!Ама да ми говори отвисоко и да ми се прави на американец няма да се получи просто!Ръка да съм му целувал!За какво бе!???Я у лево!

49

Анонимен

преди 13 години

Не виждам да си споменал за работа,ама няма и нужда,екстра си живеета така шапка на тояга,а ония будали от чужбина нека пращат пари на готованците,но защо после ги и обиждате на всичко отгоре вместо да им целувате ръка.Толкова сте жалки,едни неблагодарници нищо друго,но един ден живота и от вас ще потърси сметка за лентяйстването ви.Които на младини царува,на старини робува е казал народа.

fallback