Снимка: БГНЕС
fallback

Светкавична реакция на екип на аварийно-спасителни дейности към пожарната във Варна спаси ръката на 3-годишно момченце, заклещено в ескалатор в търговски център.

Около обяд детето, докато се возило на ескалатор, се подхлъзва. Ескалаторът захваща дрехите и ръката му, съобщи „Фокус“.

На място за няколко минути пристига спасителен екип. Специалистите разглобяват половината ескалатор, за да извадят ръката на детето.

Момченцето е без сериозни травми. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Анонимен

преди 13 години

Поздравления за бързата и навременна намеса на служителите на пожарната във Варна. Голям късмет е извадило детето. Дано да го има и в бъдеще, но да не попада никой в подобна ситуация.

105

от 114

преди 13 години

....Искаха да покажат не София в този жалък образ, а като обобщен образ на всички БГ градове,села...РОДНАТА НИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. И ТОВА Е ***,ЧЕ СЕ ДЕЛИМ НА ГРАДОВЕ И КОЙ ГРАД БИЛ ПО-ХУБАВ.А не виждаме че живеем в един общ ***.

104

Анонимен

преди 13 години

А ти си още по- зле.Кой ти е казвал че когато давам за пример"Люлин" знам че само той е панелен квартал? Само той ли е? Защо си мислиш че дадоха този надпис? Защо го показаха едни софиянци с камера от автобуса с който пътуват.Айде може да не са кореняци софиянци,но живеят от години и работят в София.Защото им е тъжно че това е родната БГ действителност-сиви мрачни сгради,набръчкани тротоари, дупки по калните улици когато завали дъжд, автомобили паркирали по тротоарите защото няма парко места.

fallback