Снимка: Булфото
fallback

В днешния необичайно топъл за ноември ден отново са отчетени температурни рекорди в страната. Днес те са девет, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Температурни рекорди са регистрирани в Монтана – 20,8 градуса, Плевен – 23,5 градуса, Добрич – 25,7 градуса, Пазарджик – 22 градуса, Казанлък – 23,5 градуса, Сливен – 23 градуса, Карнобат – 21,8 градуса, Сандански – 22,3 градуса, Ловеч – 25 градуса.

Във Велико Търново е измерена най-високата температура в страната днес, но не е отчетен рекорд. Там е било 27,2 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

дългоушко

преди 13 години

При такова приятно време, заповядайте на море във Варна.

21

аз

преди 13 години

Отново теории на конспирацията :))) барият не е радиоактивен по принцип, ситните алуминиеви частици няма как да причинят Алцхаймер, 1,2-дибромо етанът не е канцероген и няма как да има какъвто и да е ефект ако го разпръскват на голяма височина в количества, които може да носи един самолет... айде със здраве :)

20

9.11

преди 13 години

Те за това "американските ни приятели" ни засипват с CHEMTRAILS денонощно. А съставът му е: алуминий ситни частици(приинява Алцхаймер), барий(радиоактивен) и етилен бромид - канцероген и отрова, и още неизвестни неща. Да не мислите, че пръскат против комари или срещу глобалното затопляне? Тровят ни яко природата - въздух, вода, нас и ще ни принудят за ГМО и да им купуваме лекарствата за болести, коитоса "прорамирали" предварително. Вижте небето, какви бели ивици има след самолетите! Това е!

fallback