Снимка: БГНЕС
fallback

Директорът на областната структура за социално подпомагане в Ямбол Стефка Спасова е изпратила искане до националната агенция за отпускане на еднократни помощи на досегашните обитатели на блок 20 в жк "Райна Княгиня".

Oще по темата
16 сеп 2010 20:00
278

Ромските семейства трябва да получат по 325 лв., с които да посрещнат първите си нужди при осигуряването на ново жилище.

За да получават социални помощи от държавата, нуждаещите се трябва да подадат в общинските служби за социално подпомагане нови молби с данните от новата си лична карта и постоянен адрес. 

Ако това не стане до края на септември, ще загубят правото си на помощи, допълни Спасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

168

ЛИЛИ

преди 13 години

ще бъда груба да ...родена съм в ямбол от години проблем с роми дааа че как когато на нормалните хора по онова време бяха тръшвани врати защото нямат лихвоточки да си купят дом *** мръсни ги настаниха в тогава чисто новичкия блок евалааа.бързо превърнаха блока в катун разкъртиха стените извлякоха дограмите а паркета изгориха а конете си ги гледаха в кухните .УОРИК вземи ги интегрирай на запад явно там ще им е по добре.

167

Българин

преди 13 години

Явно им плащат за положеният труд - да разрушат държавна собственост.Абсурд, който може да се случи само в тая "държава" - да се плаща на вандалите с парите на данъкоплатците за извършеното от тях престъпление, вместо да бъдат подведени под съдебна отговорност.

166

известен

преди 13 години

Хубаво е,че ще накарат по тоя начин *** да си извадят нови лични документи,защото половината от тях нямат.А блока го снимайте и го пазете документално,да си спомняте на какво ще направят жилищата,които бихте им дали в бъдеще.И стига експерименти,Тодор Живков ви показа как трябва да се държат с ***,тогава не смееха да гъкнат много-много.......И недейте писа глупости-*** и др.не са виновни,че не са ги вкарали в пътя,вижте тези,които са се интегрирали-и ние доволни и те самите....

fallback