fallback

 

Екипи на Националния статистически институт показаха на хората в казанлъшкото село Копринка как става преброяването в интернет.

В „обучението“, което се проведе в местния интернет клуб, се включи и селският свещеник отец Живко Георгиев.

Макар и 66-годишен, той остана очарован от предимствата на електронното преброяване пред класическото и обеща да го препоръча на всички свои познати.

Копринка е едно от седемте населени места у нас, в които от 1 до 14 септември се провежда пробно преброяване на  населението и жилищния фонд у нас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

..

преди 13 години

bgsviat.narod.ru/ ето ти и линк да видиш каква евтина тоталитарна пропаганда е... с черепчета и страшни картинки...какви слабоумици трябва да са тези, които ще повярват в тая идиотщина

64

.

преди 13 години

цялата тая глупост е оправдание за некадърността и алчността на българските политици..типично в комунистически стил е тва интригантстване и топене...

63

Анонимен

преди 13 години

и тогава ги пишем и тях българи,нали и без това за такива се представят в белгия,франция , холандия,като ходят да ги тарашат. нали заради тях уволниха зам.министърката,обидиха се на етнос. сега ще ги пишем българи,и с чаветата им,белким го докараме до 7 милиона.

fallback