Снимка: Булфото
fallback

"Цялото Хасовица е уплашено, след като снощи в центъра на селото слезе мечка, примамена от кошовете за смет", разказа Илияна Николова, която видяла стръвницата, докато изхвърляла боклука от дома си.

Тя, майка й, 7-годишната й племенница и малкият й син тръгнали снощи да хвърлят сметта.

Възрастната жена вървяла напред, а децата и Илияна – по-назад от нея.

От храстите, близо до кошовете, Илияна чула нещо да ръмжи.

Oще по темата

Уплашена, младата жена грабнала децата и се скрила в най-близката къща.

Оттам започнала да вика на майка си, която обаче има проблеми със слуха, и не чула виковете й.

"Видях мечката в гръб, цяло чудо е, че не нападна майка ми, обяснява и Илияна пред "Фокус".

Местните хора разказват, че в околностите на селото има мечки, но никой не е предполагал, че животното ще слезе в центъра на селото.

В селото живеят около 15 души. Лятно време обаче се пълни с туристи от вътрешността на страната, които пристигат за лятната ваканция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Ф

преди 13 години

ТАКА ДА ТИ КАЖА *** ЧОВЕКО ЧЕ С ПУШКА СЕ УБИВА НЕ СЕ ДЕЙСТВА.КАТО ВИДИШ МЕЧКА НЕ ТРЪГВАШ ДА БЯГАШ А ЗАСТАВАШ НА МЯСТО ПОЧВАШ ДА ГОВОРИШ НА МЕЧКАТА ТИХО И АКО ИМАШ ХРАНА ИЛИ РАНИЦА Я ХВЪРЛЯШ КЪМ НЕЯ...ИМА И ОЩЕ МНОГО НАЧИНИ ЗА ДЕЙСТВИЕ АМА ТИ СИ *** ЧОВЕК КОЙТО САМО ЗНАЕ ДА ПЛЮЕ ,УБИВА И ЛИЦЕМЕРСТВА.ПРОЧЕТИ МАЛКО И НЕ ХОДИ В ГОРАТА ЧЕ ЗАРАДИ ТАКИВА ГЛУПАВИ КАТО ТЕБ ИЗБИВАТ МЕЧКИТЕ

46

Коста

преди 13 години

Имам едно предложение!Да се забрани на тези бездарни журналисти да пишат всевъзможни идиотщини.Замислете се, колко пъти сте ставали свидетели на това как цяло едно семейството с малките си деца и стари баби задружно изхвърлят *** вечер, как така случайно бабата недочува, как определихме че мечката е стръвница и е истинско чудо че не е изяла горките хорица.Уважаеми редактори, умолявам Ви следете какви статии се пускат в този сайт и недопускайте подобни абсурди.Благодаря Ви предварително.

45

Анонимен

преди 13 години

Не всеки мечок обича стари баби

fallback