Пътят от Стара Загора до Карнобат изнервя всички шофьори. Снимка: Булфото
fallback

Максимално засилено присъствие на полицаи ще има по пътищата към Черноморието и това лято, особено в отсечките, в които стават най-много произшествия съобщиха от МВР.

Фаталното кръстовище „Петолъчката“ ще бъде едно от основните места, на които ще бъдат разположени повече полицаи.

Кръстовището на входа на Карнобат е подобна невралгична точка – там има стеснен пътен участък и се очаква образуване на колони поради интензивно движение на товарни автомобили. 

От МВР съобщават, че е направено предложение до Агенция „Пътна инфраструктура” кръстовището да бъде реконструирано и да бъде поставен светофар.

По пътя Стара Загора – Нова Загора – Сливен – Бургас задръстванията обикновено се дължат на катастрофи, които пък ставали заради агресивни шофьори, рисково изпреварване и каране с несъобразена скорост.

С цел облекчаване на движението в дните с най-голямо натоварване – петък, събота и неделя, ще бъде предложено на Агенция “Пътна инфраструктура” да не се допуска движение на превозни средства с извънгабаритни товари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Анонимен

преди 13 години

Решава ли проблема поставянето на повече полицаи по пътя към морето?Много интересна анкета. Ако искам да отговоря положително на въпроса какво трябва да направя :)

79

Да ама ...

преди 13 години

Дадеш ли на български полицай лопата, трябва да осигуриш и медицински екип наблизо. Не ги ли виждаш, че при една строева се изпоргърмяха един друг, а с лопата в ръцете като нищо може да си отреже главата. Въобще не е невъзможно - говорим за български полицай все пак.

78

АЗ

преди 13 години

"Вместо да стоят под сенките и да чоплят семки,да им се даде по една лопата и да се включат в строежа на магистралата! " - ТОВА Е ИСТИНАТА!

fallback