Снимка: БГНЕС
fallback

Двама плевенчани са декларирали доходи, които надхвърлят 5 милиона лева, съобщиха от НАП.

Богаташите, които данъчните държат в анонимност, ще внесат по над половин милион лева данъци.

Милионерите подали годишните си декларации по интернет, за да ползват 10-процентната отстъпка. Освен това те внесли налога в определения срок, уточниха от приходната агенция.

20 244 годишни данъчни декларации са приети офиса на НАП Плевен, което е с 600 повече в сравнение с миналата година.

Неподаването в срок на годишна данъчна декларация от физическо лице се санкционира с глоба до 500 лева.

Ако пък посочените в декларацията данни са неточни и водят до освобождаването от данък или намаляването му, глобата е до 1000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Gacko

преди 13 години

Ами например, още 2002-ра година, Гриша Ганчев каза по БТВ, че плаща около 50 милиона лв. годишен данък, така че има си хора, които са съвестни в това отношение.

24

ББТ

преди 13 години

А тия главундери, които всеки ден плюят за щяло и нещяло по Бат Бойко, да вземат да си прехапят езика и да замълчат, щото на хората им писна да им слушат воплите им за това колко лошо щяло да стане и т.н. Кога някой до сега е плащал такъв голям данък бе ***, а. Имаше доходи с милиони, купуваха си супер скъпарски коли, вили, хотели ама леко полека нещат ще се оправят. Време е да станем и ние бяла държава, а плюнковците нека си плюят по сората, тях никой не ги е..!

23

ми

преди 13 години

Моля за пояснение-данъчните от широкия компютърен юридически диапазон ли са и на какъв обхват на действие според законите в дадена държава,Лумена на кабела съответства ли на стандартите на КЕМ,Коефициента на интелигентност отговаря ли на ответният жакпод,Ако светците се появят откъм село Сирищник длъжнили сме да се съобразяваме с техния коефициент на интелигентност,който явно се измерва при 15-годишните в промила,,,,

fallback