Снимка: БГНЕС
fallback

Две домашни кучета са нахапали жестоко 84-годишна жена от Дряново, съобщиха от МВР.

Възрастната жена е настанена в реанимацията на областната болница в Габрово в шоково състояние и с разкъсни рани по ръцете и краката.

Кучетата са нападнали жената в местността Манга – вилната зона край Дряново. Сигналът в полицията е подаден около 11,20 часа.

Според първоначалната информация възрастната жена е отивала към лозето си в Манга. Кучетата били домашни – отглеждало ги семейство от Дряново.

Те скочили върху жената и я съборили на земята. Хора, живеещи в близките вили, се втурнали да изгонят животните и уведомили полицията.

Започнала е полицейска проверка за изясняване на причините за инцидента, за установяване дали кучетата имат регистрация и платена ли е общинската им такса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Konstantin

преди 13 години

И тази 84 годишна жена е била изпълнена с толкова злоба и жлъч (в тъпите кучкарски кратуни тулски, без и 77777 и техните производни), вместо да кажат, че това не е правилно, те заплашват хората.

124

Константин

преди 13 години

И само те са виновни за нахапаните и кучетата по улиците(защото са много загрижени за същите) и някой тук говорят за психопати, а какъв е този господин с тези кучета, или онази госпожа с кучетата кудето изядоха детето и тулски също, който открито заплашва хора, те са злобни и прости *** и ще си намерят майстора.

123

Konstantin

преди 13 години

бездомните се прибират и се приспиват, когато никой не ги вземе след 2-3 седмици, домашните само с намордник и повод, иначе яки глоби, не може големи и големи хищници да се разхождат свободно и ето го резултата. А тези кучкари който заплашват хора, ще се намерят и по силни и луди хора от вас, чийто живот сте застрашили. Чудя се защо се толерират тези кучкари и има толкова много нахапани хора, ако те бяха хора на място, нямаше да има толкова нахапани, а те са ***.

fallback