Снимка: Булфото
fallback

Мечката, която най-вероятно е причинила смъртта на 65-годишния Никола Шиков, е застреляна по обед в района на село Кутела, съобщиха от РИОСВ в Смолян.

Хищникът е убит в местност между селата Кутела и Славейно. 

В хайката за преследване на стръвницата са участвали 20 ловци и горски служители от района.

Има вероятност мечката да е с малко мече, затова районът се обследва, за да може то да бъде открито и настанено в зоологическа градина.

В понеделник обезобразеното тяло на Шиков бе открито от две жени, които се разхождали в гората над селото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

163

............

преди 13 години

Не са по-важни, но това животно си е в гората и там си му е мястото! В америка да не са избили всички пуми защото има нападнати хора? Еми в гората е опасно, това е!

162

...........

преди 13 години

Хора, това е природата! Дайте да убием всички лъвове, вълци, пантери, елени , въобще всичко което може да ни навреди и слоновете даже! Всяка майка си защитава децата, винаги е имало по някои инцидент и ще има. Моите съболезнования, но гората е единственото място на животните!

161

jasemi

преди 13 години

Ако някой ден започнат да изчезват живите същества на планетата,то ние хората ще сме първи,защото на нас всичко ни пречи и ни дразни! Кучетата по улиците,защото са по улиците,мечките в гората ,защото са в гората!Къде трябва да са тия животни,че да не ни пречат,на Марс ли......?Природата рано или късно ще ни покаже обаче къде е нашето място!

fallback