Несебърският кмет Николай Димитров. Снимка: nesebarinfo.com
fallback

Несебърският кмет Николай Димитров ще бъде разпитан в Окръжната прокуратура в Бургас по разследване за неизгоден договор за строеж на междуселски път, твърди в."Монитор" като се позовава на прокуратурата в морския град.

Вече е образувано и досъдебно производство за неизгодни сделки.

Става въпрос за обществена поръчка за неизвършенo строителство на пътния участък Обзор-Преселци, по която са изплатени близо 200 хил. лв. в края на миналата година.

Без да има положен нито кубик бетон, е издаден протокол за извършени строително-монтажни работи, а сумата е изплатена от бюджета.

С друга незаконосъобразна своя заповед Димитров одобрява изменение на ПУП (Подробен устройствен план), с който се унищожават паркинг и пешеходни тротоари, с което се променя конфигурацията и площта на общински парцел.

Имотът се намира на една от най-търговските улици в Несебър, ул. "Отец Паисий", наречена от несебърлии "Витошка". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

.neutralen.

преди 14 години

Хайде стига с тези разследвания.Пишете и ги оповестявайте когато има някой осъден.Те и Масларова разследват ама женицата си живеее,горката и то само с 2 банкови сметки.Ще взема г-жо Масларова аз да ви дам една от моите,да имате там, какъв човек ще съм ако оставя политик в беда ??? хахахха

21

анита

преди 14 години

Тоя си е за наказателно преследване не за жалост....Има и квалификация на деянието- причиняване на имуществени вреди в особено гоелми размери при изпълнение на служебни задължения..Щото кмета на Несебър не трябва да забравя че е един служител на труд. правоотношение , а не Господ бог...

20

Анонимен

преди 14 години

Един от най-големите.

fallback