Снимка: Булфото
fallback

Ангел Батаклиев – собственикът на „Градски транспорт” – Пловдив, общински съветник от БСП и основен превозвач в още няколко града, е осъден да заплати 800 000 лева за закъснели плащания.

Искът беше заведен от собственика на „Векта" ООД Петър Никленов, който зареждаше колите на „Градски транспорт” – Пловдив през цялата 2005 година.

Решението на Апелативния съд дойде като гръм от ясно небе за транспортния бос, защото то отмени решение на Окръжния съд от 27 юли 2006 година, с което искът на Петър Никленов беше отхвърлен.

Oще по темата

С пет години закъснение Ангел Батаклиев ще трябва да плати 500 хиляди лева на Петър Никленов за забавените плащания и 300 000 лева разноски по делото.

Dnes.bg научи, че Петър Никленов се кани да внесе втори иск срещу транспортния бос Ангел Батаклиев за пропуснати ползи в размер на 3 милиона лева.

Телефонът на Батаклиев бе изключен през целия ден.

За последно името на Батаклиев се споменаваше в медиите заради разменени SMS-и със странно съдържание с кмета на Пазарджик.

В края на есента пък полиция в продължение на няколко дни охраняваше дома на Батаклиев в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Глория

преди 14 години

Другият е "синия"(два мандата) кмет на Пловдив Иван Чомаков-анестезиолог, приспал завинаги съвестта си, но осигурил до девето коляно родата си. Понастоящем слугува на Гергов, комуто също хариза голяма част от пловдивската баница.

30

до29

преди 14 години

Собственик на ,,Градски транспорт,,-Пловдив, общински съветник от БСП... Чети!

29

Дожеката

преди 14 години

Жека, ти не правиш разлика между Брацигово и Пловдив. Да не би да си от Перник:)))) Защотоосъдения бизнесмен е от Брацигово, не е майна иняма да бъде.::)))

fallback