Снимка: Булфото
fallback

Похотливи студентки вдигат на крак всяка вечер жилищен блок на улица “Ниш” във Велико Търново.

Девойките, чиито имена никой във входа не знае, са наемателки в един от апартаментите в блок 10.

Това обаче не пречи на разюзданите момичета всяка нощ да вихрят оргии до ранни зори и да вдигат кръвното на своите съседи, съобщава вестник “Янтра днес”.

Компаниите в апартамента беснеят чак до сутринта, коментират изплашени комшии.

По думите им почти всяка вечер по четирима-петима мъже ходели в дома на момичетата, за които се смята, че са студентки.

Живеещите в блок 10 вече са изпратили жалби до кмета на Велико Търново и до полицията.

Градоначалникът Румен Рашев е посъветвал семействата да решат конфликта, като се опрат на новия Закон за етажната собственост и да държат своя управител отговорен за реда в блока.

При всяко идване на полицията по даден сигнал всичко в апартамента затихвало и никой не отварял вратата на униформените.

Освен това двете момичета явно притежават и художествени наклонности, след като редовно върху входната врата на жилището пишели и рисували нецензурни неща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

198

ивка

преди 14 години

Бях чула за въпросната статия, но чак сега я видях. Е, не - по-големи лъжи не съм виждала. Лично познавам двете момичета и мога да гарантирам, че в тази посредствена статийка от още по-посредствен вестник няма нищо вярно, освен купоните отвреме навреме. А съседът им, откъдето със сигурност идва информацията е истински психопат, на когото си заслужава да правиш напук. И още нещо - освен двамата приятели на момичетата, други мъже там не са ходили. Тази статия е достойна за хумористичен вестник.

197

etrh

преди 14 години

то това е по-скоро севернокорейски метод. по тая логика, ти като си изплюеш дъвката на улицата, какво трябва да ти направят? Да ти избият събите с лукче? Прекалено много си вярвате и се палите за толкова нищожни неща. Като сме голяма нация, като сме толкова крайни, дайте да се справим с някакъв истински проблем, не със студентските купони

196

etgw

преди 14 години

по силните ти думи за малките и по-големите села, съдя че си от софеа. И си голяма работа, защото през седмицата се разкарваш по "Витошка" с 2 лева в джоба, които си изкарал събота и неделя, когато си бил в родното село и си орал къра. Аман от ентелегентни софиянци

fallback