Снимка: БГНЕС
fallback

Пожар горя в арменското училище във Варна този следобед, съобщиха от полицията в морската столица.

Малко преди 13 часа в пожарната служба е получен сигнал за инцидента, като е установено,  че в сградата се намират 16 деца и две учителки.

След бързата намеса на пожарникарите всички от помещението са евакуирани и спасени от огъня.

Всички са прегледани от лекар и в момента са под лекарско наблюдение.

Към този момент пожарът вече е изгасен.

В потушаването на огъня са участвали две пожарни коли и четирима пожарникари.

Основната версия за възникването му е късо съединение .

Засегната е само една стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 14 години

Браво на пожарникарите! Една наистина достойна за уважение професия! Проблема обаче е че тия момчета, са зле екипирани- смешни лични предпазни средства - остаряли кислородни апарати, смешни каски, ботуши и палта а да не говорим за камионите и останалата техника :( Толкова време никой не се сети за тях, да се осигурят пари и да се купят качествени пожарни автомобили и екипировка!

35

anonimen

преди 14 години

Виждам че се карате за броя на пожарникарите.Аз съм един от пожарникарите били на пожара,наистина бяхме 4-*** пожарникари +двама водачи на автомобил с два пожарни автомобила.Останалите 3-*** клеги от смяната са на школа и в отпуск.

34

аз

преди 14 години

отново твърдя - във Варна няма пожарен автомобил с двама пожарникари!!!!Освен ако са със стълбата.Стига писахте и говорихте глупости. Искате ли и имената на пожарникарите - тогава ще се уверите ли, че не са били 4-*** с два камиона. Първият камион е с екип от 4-***, вторият отново 4. Просто както винаги тук журналистите пишат по данни, дето хабер си нямат.Камион с двама пожарникари няма. Никога не е имало ( и през 1909г.) и сега. Технически не може да се обслужи пожара.....

fallback