Снимка: Булфото
fallback

 

От днес се затваря за движение аварийната лента на автомагистрала "Тракия" в двете посоки, от километър 70 до километър 80, съобщиха от Национална агенция "Пътна инфраструктура" (НАПИ).

Ограничението се налага за отсичане на дървета.

Аварийната лента е затворена за движение и от километър 80 до километър 81, в посока София – Пловдив, заради почистване на окопи.

И в двата участъка скоростта за движение е ограничена до 80 км/час.

Работата по трасето ще продължи и във вторник.

По направлението Пловдив – София днес затворени за движение ще бъдат интензивната и аварийната лента на магистралата от километър 82 до километър 83.

На този участък се изкърпват деформации на пътното платно.

Въведеното ограничение на скоростта е 60 км/час.

Във вторник ще бъде затворена интензивната лента за движение на автомагистрала "Тракия" от км 82 до км 85 заради ремонт на мантинела.

Ограничението за движение е в двете посоки е 60 км/час.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

jeff

преди 14 години

Vaproca e 4e toi ne icka da otide c vlaka a c avtomobila ci.Po yda4no vreme za remont bi bilo sled ceptemvri.

13

умен

преди 14 години

Това е новата стратегия на транспортното министерство - с "регулиране" на трафика по магистралата да се облекчат задръстванията на "петолъчката". Умно, а?

12

Истината

преди 14 години

Не може ли тези ремонтни работи да се направят през септември месец, когато децата са на училище, когато има по-малко туристи към морето, ами сега. За мен това е поредната гавра с българския народ. Този който го е планирал за този период да си ходи, да си поседи у тях и да си направи домашния ремонт. Аман от некадърни и непредвидливи управници...

fallback