Снимка: БГНЕС
fallback

Иван Антонов, издигнат от политическа партия ГЕРБ, е новият кмет на община Раковски.

Той води с разлика от около 1000 гласа пред опонента си Петър Антонов, който е издигнат от инициативен комитет и е подкрепен от БСП.

Това съобщи председателят на общинската избирателна комисия Минка Гочева.

Все още не са преброени бюлетините, макар че всички секции са се отчели.

С колко точно води победителят кмет ще стане ясно по-късно.

Dnes.bg припомня, че обстановката при изборите в община Раковски днес беше изключително напрегната.  В 18-та секция на село Стряма тази сутрин имаше сбиване.

Председателят на избирателната комисия Минка Гочева замина за селото, където повече от два часа комисията беше затруднена да работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

преди 15 години

sazaljawam,4e ziweja s tolkowa zabludeni hora w rakowski-lazat ni

40

cv

преди 15 години

Уважаеми "другари",КОМУНИЗМА ЩЕ ДОЙДЕ, НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ... видя се, че с пари не става..., но няма страшно. МОЖЕ БИ ЩЕ СТАНЕ С МНОГО..., АМА МНОГО ПАРИ...Видя се, че единствените ви гласоподаватели сапо маалите, но са МНОГО, АМА МНОГО ГЛАДНИ... Затова не бъдете стиснати..., плащайте, ама яко, даже много яко... Не че с това ще спечелите властта, но поне ПОНАХРАНЕТЕ ХОРАТА, КОИТО СТРАДАТ НАЙ-МНОГО ОТ ГРАБЕЖИТЕ ВИ...И... ПИЧОВЕ ОТ МААЛИТЕ, ВЗЕМАЙТЕ ВСИЧКО КОЕТО ВИ ДАВАТ..., А ВИЕ, КАКТО СЕ ВИДЯ, ЗНАЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ... БРАВО ПИЧОВЕ...

39

kalin

преди 15 години

Атака е намислена от комунистите.Това е Атака е сбирщина от полуграмотни плъхове виещи и скачащи на фона на Луната.Това,което предлага и това за,което работи Атака е реставрацията на Комунизма.Той отдавна си замина от света само тук продължава да вилнее и проблемите не се решават.Все още тази страна не е се отърсила от комунистическият бацил,който я обладал.Освен лъжи,манипулации и престъпления нищо друго адеквактно и модерно не се предлага и от Атака и от Господарите им от БКП/БСП.Те нямат интерес тази страна да си развива искат да простее искат да се мизертва а те отгоре,като пиявици да ломотят.Тази структура на простеещи и глупеещи хора Атака не само,че е ненормална неадеквактна,но и предлага на обществето да си стой в ъгъла далече от нормалният цивилизован свят и то да бъде доволно от това.Жалко за това осакатено общество.

fallback