Снимка: Булфото
fallback

С още една позиция се изкачиха Белоградчишките скали и достигнаха своя връх в световната класация.

До този момент българските забележителности победиха кандидатите да се превърнат в едно от новите Седем чудеса на света – Дяволския град в Сърбия и Гранд каньон в Северна Америка.

Белоградчишките скали се борят за отличието в категорията “Пещери, скални образувания и долини”.

Окончателният резултат може да се променя до 7 юли, когато свършва гласуването.

Общо състезаващите се природни забележителности са 260. От тях ще останат 77 – по 11 от всяка категория.

От тях експертна група ще определи последователно 21, за да останат в крайна сметка седем. Новите седем природни чудеса на света ще станат известни през 2011 г.

Националният Инициативен комитет „Природен Феномен – Белоградчишки скали" отново призовава всеки българин да гласува в подкрепа на българското чудо на www.new7wonders.com.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

Светльо Стоянов

преди 15 години

Подрекя Напълно МЕРИ 325 Евала Мацко Мнооо Си Права !! Аз Ще Гласувам,а за Господина 123 ще Кажа Само Едно Много Плитко Същество !!! Заради Такива Като Него Страда Цялата Държава !!! Peace and *** Tha POLICE !!!

128

didulina

преди 15 години

Гласувайте за Белоградчишките скали!МОЛЯ ВИ!ГЛАСУВАИ ТЕ!За пръв път България да участва в нещо хубаво.

127

meri325

преди 15 години

На много важен се правите г-н (г-жа) 123, пазете си мнението за вас!!! А ако толкова искате " конфигурация от 3 пръста - те са същите три, които е показвала г-жа Живка Гичева, но с ПРЕОБЛАДАВАЩ СРЕДЕН, КОЙТО ДА ВИ НАПОМНЯ, г-н ( г-жа) 123 как ще се чувствате, ако той ви е заврян ОТЗАД"!!!!!!! НАС НЕ НИ КАСАЕ ВАШЕТО МАЛОДУШИЕ И ПЕСИМИЗЪМ!!!!! П.П. БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТРАНАТА СИ, А НЕ ЗА ПРОСТАЩИНАТА, КОЯТО Е ОБХВАНАЛА 1/3 ОТ НАРОДА НИ!!!!!

fallback