Снимка: БГНЕС
fallback

Министър-председателят Сергей Станишев ще награди победителите в 15-тия юбилеен събор – надпяване “Беклеме-2008”, съобщиха организаторите.

Съборът се организира от културен клуб на пенсионера в Троян и община Троян под патронажа на министерството на културата.

Участие в събора взеха 60 състава и изпълнители от цялата страна.

Събитието е посветено на 140-годишнината от обявяването на Троян за град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

преди 15 години

Стига сте ни занимавали с тоя льохман!

13

К.И.

преди 15 години

Луканов,Дойнов и прочие комунистически кръвопийци му викали на младия Сергейчо " Стани шеф, стани шеф,стани шеф..." и той кво да прави-стана шеф.Първо на шайката крадци и бандити,наречена Социалистическа партия, после и на държавата...Е добре бе, шефе,що не си вършиш работата? Не знаеш как ли? Ами питай,учи се и работи! Не виждаш ли ,че фирмата ти-България е това, не е някоя партийна организацийка, върви към фалит! Работниците ти напускат,тези които остават-не бачкат,гледат да доопоскат квото е останало...конкуренцията всеки миг ще те погълне,а тя е безжалостна-Турция, ***,Бандития,Тъпотия-все големи фирми! Ти се прайш на рокер,на грижовен внук,на Бузлуджански ди-джей...само не и на шеф на държава?!?! Айде стегни се и свърши малко работа!По-меко от това не мога да ти го кажа.

12

Ivan

преди 15 години

Станишев награди оцелилите от неговото управление пенсионери!!!

fallback