Снимка: БГНЕС
fallback

Кметът на Перник Росица Янакиева е освободила своя заместник по икономическото развитие Боян Боянов, съобщиха от пресцентъра на общината.

Промяната е извършена с цел подобряване на работния климат и недопускане уронване на престижа на общината, обяви Янакиева.

Кметицата отрече слуховете, че на овакантения от Боян Боянов пост щял да бъде назначен скандалния пернишки бизнесмен и бивш президент на футболен клуб “Металург” Първан Първанов-Перо.

Временно функциите на освободения чиновник ще се поемат от зам.-кмета по сигурността Иван Джегалски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

банкер

преди 15 години

........... швецарски и австрйиски банки ! Рабрахме от приятели дето докарват коли на перачи , че за даване на терен за автокъщи къметицата искала петцифрени хонорари за уреждане на общински имот . Имала и вила за 125 000 евро в близост до женевското езеро за посредничество на президентският смонсор със самият президент ! Много е готина ! Много ще я харесат в сливенският затвор , независимо от 140 - те си килограма натрупани най - вече в парламента , пардон вече е 127 след 4 пъти ходене на дебелариум във Варна . ВЪВ СЛИВЕНСКИЯ ЩЕ Я НАУЧАТ НА МНОГО ПО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ОТ ОНИЯ , КОЙТО ЗНАЕ !

8

Мамантос

преди 15 години

Готина мацка е!

7

КАЗАНОВА

преди 15 години

На по долуописаните ? Не ! Любовниците държът на партньирите си ! Янакиева май е любителка на груповия яксекс с партньори ДС-бивши чичковци , организирани престъпници и лизбосвининга БСП-мършуля ! Хора и институци на държавна издържка са им публика ! Май и фенове дори ! Каква гавра със славата на труда на миньора и металурга ?!!

fallback