Снимка: БГНЕС
fallback

"Мафията и престъпниците са по-организирани в България от полицията и държавата". Това каза бащата на министъра на вътрешните работи Йордан Петков.

Родителите на Румен Петков - Йордан и Роска Петкови допълват, че и "на най-големия си враг не пожелават да преживее това, което са понесли тези дни двамата".

"Най-страшна бе неизвестността. С Роска направо бяхме изтръпнали. След заседанието на Изпълнителното бюро на БСП вече сме по-спокойни, защото нещата си отиват по местата", казва още Йордан Петков пред вестник Стандарт.

Бащата не се страхува дали синът му ще остане министър или не. "Румен има силен характер, ще го преживее и ще продължи напред. Изтръпвам от ужас обаче, като слушам колко могъща е мафията", казва още Йордан Петков и добавя: Сега младите отричат тоталитаризма, но тогава хората се прибираха спокойно нощем и пеша.

"Малко хора знаят, че преди година нападнаха големия ми внук в центъра на София и му задигнаха GSM-а. Нашите хора във властта трябва да се преборят с тази мафия, иначе усилията им са напразни. И да не се поддават на натиск от мошеници и измислени генерали", казва още бащата на вътрешния министър Румен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

преди 16 години

Еее, аре сега.... бе добър си е министъра Петков бе, вий кво искате, Бойко некадърния *** ли да ви управлява? А така, Румене, прогресивните българи са на твоя страна!

35

Евмолпий

преди 16 години

АМА НАЛИ *** НЕ СА СПИРАЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ВЕЧЕ 45 + 19 ГОДИНИ = 64 НЕЩАСТНИ ГОДИНИ

34

Stoin

преди 16 години

bratochka gada si e gad po vsiako vreme

fallback