Кондьо не е добре със здравето. Снимка: БГНЕС
fallback

Фолкпевецът Кондьо се върна в Бургаския затвор, където излежава присъда за сводничество, от лечение в клиника в Банкя и вече работи по 8 часа на ден, макар и с високо кръвно.

Осъденият на три години затвор лекува няколко болести - хипертония, диабет, има проблеми със сърцето, а в клиниката в Банкя му открили и ново заболяване - на кръвоносните съдове.

Въпреки болестта, певецът полага общественополезен труд в автосервиз, чийто собственик Христо преди десет години държал първия в Бургас стриптийз бар.

Кондьо се справял добре със занаята да очуква коли и вече се научил да отстранява дори и аварии.

Лечението в клиниката обаче няма да бъде приспаднато от оставащото му време от година и шест месеца лишаване от свобода, каза Деян Костов, началник на Бургаския затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

mente

преди 16 години

kva e taq novina e dnes bg to? izlagate se! nqkav svodnik ial visoko kruvno e kvo salzi li da leemm...mahaite go po burzo tva 4e koito go e napisal za statiq v novinite e egati izlagaciqta...ili e za fenovete mu??? axaxaxaxa....samo smqhh, tva stiga ;)

27

Иванова

преди 16 години

Там да постои по-дълго време, защото като излезе ще вземе да направи пак някой албум с глупави песни. Като го видя на екрана и ми се повръща, а не е и добър певец, да не говорим за визията. Дано да реши след като излезе от затвора да не се занимава с пеене, а да изчуква коли, защото там може да е по-полезен.

26

Kondio

преди 16 години

Kfo da napravq!?!?taka stanaha ne6tata

fallback