Мъртвите сестри Росица и Христина бяха открити на 31 януари 2006 г. край Пещера. Снимка: standartnews
fallback

Биологичният ДНК профил на сестрите Росица и Христина Белнейски е провален, заяви пред вестник „24 часа" директорът на Научния институт по криминалистика и криминология към МВР Константин Бобев.

Според него той не може да бъде подобрен и допълнен от английските учени и вероятно скоро материалите по случая ще бъдат върнати в България.

„Година и половина чакахме положително развитие, но британските колеги от Бирмингам потвърдиха само извлечения от нас резултат“, каза Бобев.

Фатално за разследването се оказало времето между последното изнасилване на двете момичета и аутопсията на телата, която бе извършена от експертите два-три дни по-късно.

Мъртвите и обезобразени тела на сестрите Росица и Христина Белнейски бяха открити на 31 януари 2006 г. в местността Грамадите между Пещера и Брацигово.

2 години и 3 месеца след тежкото престъпление в полицията все още няма заподозрян за убийството им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

izidar

преди 16 години

Glasuvaite pak za sy6tite!ili si stoite v ky6ti!tolkova vi e morala ! Tolkova vi pyka!kyde e politi4eskata otgovornost?OVCE !

13

!!!!

преди 16 години

Ти като си българин първо се научи да пишеш на кирилица, пък с товеа че ме наричаш *** или *** не значи че съм такъв това е твое мнение, и ти може да се мислиш за Хитлер но не си нали ?:):):):):) Минаха тези времена, осъзнай се народе, това беше преди десетилетия - Хитлер, Сталин, Мусолини, Тито или Живков или Димитров те са история сърди се на Бог че не си се родил тогава и да правиш разделения между хората, гледайте напред в бъдещето. Ето казвам го българите са велик народ, но във всяко стадо има *** и напоследък мършите се увеличиха и от това няма да има хубави последствия. Няма нужда турците или мюслюманите да ви направят някакво зло, че вие сами се избивате по между си. Добре мразите другите народи, вие сте националисти, а какво ще речете на това че си причинявате зло един на друг - българин на българин. Можеш ли да ми отговориш 7?

12

Ева

преди 16 години

"Снегът затрупа всички страшни улики",и онези се разхождат из града ни.Стоя на спирката и си мисля за двечките,и ме е яд за тях,и ме е страх за сестра ми.

fallback