Козирките на две банки във Варна се срутиха от снега. Снимка: БГНЕС
fallback
Козирките на две банки – Райфайзен и Първа инвестиционна, намиращи се на Червения площад във Варна са се срутили от снега. Заради натежалия сняг снощи първа се е свлякла козирката на Първа инвестиционна банка и повлича покривната конструкция на Райфайзен банк. Веригата не спира до тук - срутва се и козирката на сграда в близост до офиса на MTel. И двете банки са с изпочупени стъкла и врати. Тротоарите около тях са заградени, тъй като има опасност от падащи предмети. Няма пострадали хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ED

преди 15 години

Не ми е много ясно какъв точно е проблемът на SD с Phohe mall. Какво й има на архитектурата. Сградата е изключителни стилна и отвън и отвътре. Решението е съвременно и различно и това му е интересното. Нямаш работа във Варна с тези провинциални възгледи. Стой си там откъдето си.

27

Letisiya

преди 16 години

Sega sa obezopasili, ima edna prikazka : "Sled dajd kachulka". V takava skapana darjava jiveem, 4e prosto nqmam dumi.Chovek da se chudi ot kakvo da se pazi.

26

Росица Кирилова

преди 16 години

"абе колкото пъти отида във Варна и все нещо се срутва ... Единия път дъжд валя и улиците станаха леш а като спря дъжда улиците бяха целите"за това недей да идваш повече във Варна, стой си там от където си :)

fallback